NL
EN
inloggen
Woordjes leren
Tips
Werkwijze
Starten
Wozzol
Tips
Werkwijze
Over
Gratis en premium
Wozzol voor scholen
Nieuws
Hoe kan Wozzol je helpen?
Start direct!
Woordjes leren
Teksten leren
Plaatjes leren
Standaard woordenlijsten
Uitleg
Instructievideo’s
Veelgestelde vragen
Artikelen
Wil je meer weten over woordjes leren in een vreemde taal. Laat het ons weten
Neem contact op
Woordenlijst
Woordenlijsten
Duits
De Uitgeversgroep
DUI B1 HTR
B1 - 1e editie
Hoofdstuk 8.0 - Keuken
Controleer altijd of een woordenlijst correct is voordat je hem gaat leren.
Acties
Lijst openen om te leren
Print de lijst als
flashcards
Lijst exporteren als tekstbestand
Start kamelenrace
Duits
Nederlands
die Alleinstellungsmerkmale
=
de USP’s
die Anrichtung
=
de opmaak
die Aufschlagskalkulation
=
de toeslag op de kostprijs
der Bereich
=
de afdeling
berücksichtigen
=
rekening houden met
der Ehrgeiz
=
de ambitie
endgültig
=
definitief
die Essiggurke
=
de zure augurk
das Gerät
=
het apparaat
das Geschirr
=
de vaat
grundsätzlich
=
in principe
herzhaft
=
pittig
kross
=
krokant
Kürbismus, der
=
de pompoenpuree
Marone, die
=
de kastanje
die Mehrwertsteuer
=
de BTW
der Netto-Warenwert
=
de inkoopsprijs
pauschal
=
alles inbegrepen
der Spüler
=
de vaatwasser
der Stellvertreter
=
de plaatsvervanger
das Tomatenmark
=
de tomatenpuree
der Topf
=
de pan
verköstigen
=
van eten voorzien
verstauen
=
opbergen
würzen
=
kruiden
zubereiten
=
bereiden
zuständig
=
verantwoordelijk