NL
EN
inloggen
Woordjes leren
Tips
Werkwijze
Starten
Wozzol
Tips
Werkwijze
Over
Gratis en premium
Wozzol voor scholen
Nieuws
Hoe kan Wozzol je helpen?
Start direct!
Woordjes leren
Teksten leren
Plaatjes leren
Standaard woordenlijsten
Uitleg
Instructievideo’s
Veelgestelde vragen
Artikelen
Wil je meer weten over woordjes leren in een vreemde taal. Laat het ons weten
Neem contact op
Woordenlijst
Woordenlijsten
Engels
De Uitgeversgroep
ENG A2 KOK
A2 - 1e editie
Hoofdstuk 2.0 - De koude keuken
Controleer altijd of een woordenlijst correct is voordat je hem gaat leren.
Acties
Lijst openen om te leren
Print de lijst als
flashcards
Lijst exporteren als tekstbestand
Start kamelenrace
Engels
Nederlands
add
=
toevoegen
area
=
gebied
avoid illness
=
ziekte voorkomen
beverage
=
drankje
cause
=
oorzaak
colour-code
=
kleurencode
complicated
=
moeilijk
cons
=
nadelen
creamy
=
romig
cross-contamination
=
kruisbesmetting
cutting board
=
snijplank
dairy
=
zuivel
determine
=
bepalen
dish towel
=
keukendoek
egg yolk
=
eigeel, eierdooier
fissure
=
inkeping, snee
flavour
=
smaak
flour
=
bloem
food poisoning
=
voedselvergiftiging
fresh produce
=
verse producten
garnish
=
garnituur
germ
=
bacterie
groove
=
inkeping
invoice
=
rekening
juice
=
sap
lettuce
=
sla
liquid
=
vloeibaar
moisture
=
vocht
mortar
=
vijzel
order
=
bestellen, bestelling
parsley
=
peterselie
pat dry
=
droogdeppen
pastry
=
gebak
pine scent
=
dennengeur
poultry
=
gevogelte
prevent
=
voorkomen
pros
=
voordelen
raw meat
=
rauw vlees
repeat
=
herhalen
rinse
=
afspoelen
separate
=
apart
serving
=
opdienen, portie
sink
=
gootsteen
solution
=
oplossing
stir
=
roeren
transfer
=
overbrengen
unscented
=
ongeparfumeerd
vinegar
=
azijn
wear out
=
verslijten
whisk
=
garde