NL
EN
inloggen
Woordjes leren
Tips
Werkwijze
Starten
Wozzol
Tips
Werkwijze
Over
Gratis en premium
Wozzol voor scholen
Nieuws
Hoe kan Wozzol je helpen?
Start direct!
Woordjes leren
Teksten leren
Plaatjes leren
Standaard woordenlijsten
Uitleg
Instructievideo’s
Veelgestelde vragen
Artikelen
Wil je meer weten over woordjes leren in een vreemde taal. Laat het ons weten
Neem contact op
Woordenlijst
Woordenlijsten
Engels
De Uitgeversgroep
ENG A2 KOK
A2 - 1e editie
Hoofdstuk 3.0 - De warme keuken
Controleer altijd of een woordenlijst correct is voordat je hem gaat leren.
Acties
Lijst openen om te leren
Print de lijst als
flashcards
Lijst exporteren als tekstbestand
Start kamelenrace
Engels
Nederlands
appliance
=
apparaat
awareness
=
bewustzijn
bay leaf
=
laurierblad
burner
=
brander
catch of the day
=
dagvangst
customer
=
gast, klant
dish
=
gerecht
environment
=
milieu, omgeving
for the purpose of
=
met als doel
game
=
wild
garlic
=
knoflook
grasshopper
=
sprinkhaan
hearty
=
hartig
heat source
=
warmtebron
herbs
=
kruiden
in stock
=
op voorraad
incorporate
=
invoegen
increase
=
verhogen
it responds to
=
het beantwoordt aan
kitchen counter
=
aanrecht
main course
=
hoofdgerecht
oyster
=
oester
partridge
=
patrijs
peel
=
schillen
provides
=
verschaft
responsibility
=
verantwoordelijkheid
scallop
=
St. Jacobsschelp
seafood
=
zeevruchten
senses
=
zintuigen
shrimp, prawn
=
garnaal
skills
=
vaardigheden
smoked haddock
=
gerookte schelvis
species
=
soorten
spring roll
=
loempia
starter
=
voorgerecht
stock
=
bouillon
stove
=
fornuis
sustainability
=
duurzaamheid
tastier
=
smaakvoller
season
=
op smaak brengen met kruiden
versatile
=
veelzijdig