la commande l’oignon à feu moyen
la cuisson l’amateur brûler
la chaîne l’os souriez !
le vinaigre le porc s’occuper de
arroser le poulet / la poule l’étoile
la saveur le poivre l’escalope
la marmite faire cuire la marchandise
obtenir l’enseignant le lard
l’orthographe le lapin dresser
op matig vuur de ui de bestelling
branden / verbranden de liefhebber de bereiding
glimlachen! het bot de keten
zich bezighouden met het varken / het varkensvlees de azijn
de ster de kip overgieten
de schnitzel de peper de smaak
de koopwaar bakken de stoofpan
het spek de onderwijzer verkrijgen
opmaken / opzetten het konijn de spelling
estimer le plat la galette bretonne
l’escargot la ratatouille le cassoulet
la quiche lorraine le foie gras
hartige pannenkoek de maaltijd van mening zijn / schatten
ragout met witte bonen en vlees gerecht met courgette en aubergine de slak
ganzenleverpaté hartige taart met spekjes