Glucose is een bron van energie.
|
Deze appel bevat vier theelepels suiker.
|
Laten we een appel vergelijken met een blikje suikerhoudende prik.
|
Hoe kun je alle gezondheidsvoordelen van fruit krijgen?
|
Je zult zwaarder worden als je te veel suiker eet.
|
Suikers die je niet nodig hebt, worden omgezet in vet.
|
Watermeloen, frambozen, kiwi's en verse cranberry's zijn gezonder.
|
Bananen, kersen, granaatappels, mango's, druiven en vijgen bevatten allemaal veel suiker.
|
Het eerste wat je doet is je fruit zorgvuldig kiezen.
|
Je kunt het fruit meestal het beste heel eten.
|
Laat het niet te lang liggen.
|
Hoe rijper het fruit, hoe meer suiker het bevat.
|
Het gaat niet om wat je eet, het gaat om wat je opneemt.
|
Rauwe groenten bevatten vaak meer voedingsstoffen.
|
Groenten bevatten vitaminen en mineralen.
|
Andere helpen je hart en je botten te beschermen.
|
Sommige antioxidanten zijn goed voor je ogen.
|
Het verschil kan groot zijn.
|
Gekookt voedsel is gemakkelijker te verteren.
|
Koken maakt kauwen gemakkelijker.
|
Gekookte groenten kunnen je meer mineralen opleveren.
|
|
|
De beste manier om ze te bereiden is de manier waarop je ze graag eet.
|